Despre noi

Întotdeauna ghidata de cerintele consumatorului, fabrica noastră dezvolta o activitate comerciala bazata pe principii de siguranța și calitate detinand certificarile CE, ROHS, ISO9001, ISO13485

Misiunea noastră este sa oferim clientilor noștri la preturi accesibile, produse cu adevărat fiabile, cu o eficacitate demonstrata și cea mai mare atenție pentru siguranța personala.
Așadar vrem sa aducem în atenția dumneavoastră cele mai noi produse de infrumusetare si intretinere corporala, produse miraculoase menite sa va readuca stralucirea pe chip, produse de infrumusetare ce combina astfel experienta medicala cu tehnologia de varf.

PavoDespre

 

Gama Sempasi conține produse special dedicate diferitelor zone, astfel încât sa acopere toată suprafața corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistență la vibrații și beneficii pentru îngrijirea pielii.

În cei 10 ani de experiența în industria frumusetii, focusati pe nevoile consumatorilor, suntem mandri sa ocupam un loc de frunte în topul preferintelor dumneavoastră în materie de produse antiaging.

Așadar, Sempasi este aliatul vostru în lupta cu timpul.

Pentru că vrem sa venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, MSW devine SEMPASI.

Facem această schimbare pentru că  dorim să ne lărgim gama de  produse premium , păstrând cele mai înalte standarde de calitate  aşa cum v am obişnuit.

SEMPASI este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate.

SEMPASI sunt produse de TOP pentru frumuseţea şi sănătatea dumneavoastră

Sempasi - The future of beauty!

 
 

Calitate superioara

Stim cat de importanta este respectarea standardelor si a calitatii si folosim materiale
de cea mai buna calitate .

Profesionaism

Produsele noastre sunt supuse unor teste
riguroase inainte de a fi puse
pe linia de productie.

Create cu dragoste

Punem suflet in tot ceea ce facem
si misiunea noastra este sa facem
cat mai multe persoane fericite.

10 k+
Clienti fericiti
10 +
Ani in Business
95 %
Rata de revenire
30 +
Tari in care livram

Cele mai noi tehnologii in domeniul de infrumusetarii intr-un singur loc.

Sempasi - The future of beauty !