Despre noi

 

The future of beauty

Sempasi este viitorul pe care îl poți afla acum și aici. Îl poți vedea, asculta, simți, integra în viața ta de zi cu zi. Este un partener loial și una dintre certitudinile de care ai nevoie.

Știm asta întrucât crearea gamei de dispozitive hi-tech pentru îngrijirea pielii și a corpului a fost inspirată de tine – pentru ca tu să fii răsplătită pentru toate eforturile tale, pentru ca tu să ai mai multă încredere în tine, pentru că cel mai prețios moment este acum și ai nevoie să te bucuri de el.

Să te simți bine, în siguranță și să fii în cea mai bună formă sunt cele 3 dorințe îndeplinite de beauty gadgeturile Sempasi deoarece acestea combină pasiunea pentru frumusețe cu tehnologia de vârf, au o eficacitate demonstrată și sunt performante în siguranța personală.
 
Gama Sempasi este formată din beauty gadgeturi special dedicate diferitelor zone ale corpului, cu beneficii pentru îngrijirea pielii.
„Am creat aceste dispozitive inteligente de întreținere personală pentru a putea oferi proceduri cosmetice și de îngrijire de nivel profesional, la tine acasă.„

PavoDespre

 

Misiunea noastră

Avem deja 6 dispozitive în portofoliu, cu tehnologii moderne, de ultimă oră, și un drum înainte pe care vrem să îl parcurgem alături de tine.
Primele semne ale pielii care suferă de acnee, primele linii fine și chiar ridurile ce trădează trecerea timpului – nu ești singură în această aventură! Misiunea noastră este să îți oferim cele mai eficiente soluții personalizate de îngrijire, în confortul casei tale.

 

Oriunde, oricând

Am creat produse moderne și ergonomice care acționează eficient pentru terapii rapide și cu rezultate oriunde îți dorești tu, în timpul tău și pentru nevoile tale.

 

Multitasking

Dispozitivele de înfrumusețare Sempasi înglobează tehnologii inovative și de ultimă generație – vibrații de diferite intensități, pulsații, lumina LED, terapie cu căldură, crioterapie, electrostimulare - și generează multiple beneficii dovedite atât pentru ten, cât și pentru corp:
- ajută la curățarea în profunzime a tenului;
- susțin hidratarea pielii;
- au efect anti-rid și de lifting;
- oferă masaj relaxant și de fermitate.

 

Rezultate zi de zi

Efectele tratamentelor faciale și corporale realizate cu dispozitivele Sempasi se văd imediat, dar și pe termen lung.
După prima utilizare, pielea este mai fermă și luminoasă. După 3-4 săptămâni de utilizare zilnică, beneficiile sunt multiple: de la optimizarea hidratării, la efecte anti-ageing.

***

Sempasi este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european care utilizează tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate. Fabrica noastră are o activitate bazată pe principii de siguranță și calitate, deținând certificările CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase înainte de a fi puse pe linia de producție.