Despre noi

Viitorul frumuseții

Sempasi este viitorul pe care îl poți afla acum și aici. Îl poți vedea, asculta, simți, îl poți integra în viața ta de zi cu zi. Este un partener loial și una dintre certitudinile de care ai nevoie.

Știm asta pentru că crearea gamei de dispozitive hi-tech pentru îngrijirea pielii și a corpului a fost inspirată de tine - pentru ca tu să fii răsplătit pentru toate eforturile tale, pentru ca tu să ai mai multă încredere în tine, pentru că cel mai prețios moment este acum și trebuie să te bucuri de el.

Să te simți bine, în siguranță și în cea mai bună formă sunt cele 3 dorințe îndeplinite de gadgeturile de frumusețe Sempasi pentru că îmbină pasiunea pentru frumos cu tehnologia de ultimă oră, au eficacitate dovedită și performează bine în siguranța personală.
Gama Sempasi este formata din gadget-uri de infrumusetare special dedicate diferitelor zone ale corpului, cu beneficii de ingrijire a pielii.
„Am creat aceste dispozitive inteligente de îngrijire personală pentru a putea oferi proceduri de înfrumusețare și îngrijire la nivel profesional în propria ta casă”.

PavoDespre

Misiunea noastră

Avem deja 6 dispozitive în portofoliu, cu tehnologii moderne, de ultimă generație și o cale de urmat pe care dorim să o parcurgem cu tine.
Primele semne ale pielii care suferă de acnee, primele linii fine și chiar riduri care trădează trecerea timpului – nu ești singur în această aventură! Misiunea noastră este să vă oferim cele mai eficiente soluții de îngrijire personalizată, în confortul casei dumneavoastră.

 

Oriunde oricand

Am creat produse moderne și ergonomice care funcționează eficient pentru terapii rapide și rezultate oriunde doriți, în timpul dumneavoastră și pentru nevoile dumneavoastră.

Multifunctional

Dispozitivele de înfrumusețare Sempasi încorporează tehnologii inovatoare și de ultimă generație - vibrații de diferite intensități, pulsații, lumină LED, terapie termică, crioterapie, electrostimulare - și generează multiple beneficii dovedite atât pentru piele, cât și pentru corp:
- ajuta la curatarea in profunzime a pielii;
- susține hidratarea pielii;
- au efect antirid si lifting;
- ofera masaj de relaxare si fermitate.

Rezultate zi de zi

Efectele tratamentelor faciale si corporale realizate cu aparate Sempasi se vad imediat, dar si pe termen lung.
După prima utilizare, pielea este mai fermă și mai strălucitoare. După 3-4 săptămâni de utilizare zilnică, beneficiile sunt multiple: de la optimizarea hidratării până la efecte anti-îmbătrânire.

***

Sempasi este un brand recunoscut si inregistrat la nivel european care foloseste tehnologii de ultima generatie si materiale de cea mai inalta calitate. Fabrica noastra are o activitate bazata pe principii de siguranta si calitate, detinand certificari CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase înainte de a fi puse pe linia de producție.